HTML

Hattyúfalva

A következő három évet Hattyúfalva közelében, a University of Warwickon töltöm. Ha valami érdekessel találkozom, azt megírom. Vagy nem.

Amerika, London, Párizs

Nincs megjeleníthető elem

armyworm

Nincs megjeleníthető elem

Brighton

Nincs megjeleníthető elem

2009.11.09. 12:30 vincemate

31. Hattyúfalva mellett 7. — Társaság

Azt hiszem, épp ideje bemutatnom néhány embert, akikkel az időmet töltöm.

Sajnos a házbeliek közül csak kettőről van képem, ők éppen a halloween-i töklámpást készítik:

 

Ők (balról jobbra) Natasha (GBR) és Lina (Gr). Natasha angol MA-ra jár, Lina pedig nyelvtanári MA-ra. Lina volt az első, akivel találkoztam, ő 3 nappal korábban érkezett, mint én, és szegény annyira megörült, hogy nem kell még egy éjszakát egyedül töltenie a házban, hogy rögtön első este elmentünk vacsorázni Coventrybe. Hát nem volt egyszerű még nyitva tartó helyet találni éjjeli 7-kor, de erről majd máskor. Ketten lévén külföldiek a házban (meg hát a mediterrán temperamentum miatt) azóta is jól megértjük egymást. Rajtuk kívül még itt lakik Tom (matekot végzett, most valamilyen orvosi kutatással kapcsolatos progmat-jellegű PhD-t csinál), Helen (eléggé fura biológus PhD-s, nekem szimpi, de tény, hogy nem könnyű vele kommunikálni), és Ali(stair), aki a helyi golfcsapat vezetője, amúgy vmi társadalomtudományos MA-t csinál.

És akkor az emberek az angol (hivatalosan Angol és ÖH) szakról, akikkel el-eljárunk ide-oda (általában a Dirty Duckba, ami nem azonos a stratfordi azonos nevű létesítménnyel, sajnos):

 

Balról jobbra: Sophie (GBR), Joe (GBR), Yvonne (nagyon-GBR), Kate (CAN), Nesrin (Ciprusi török). De róluk, gondolom, lesz még szó.

 

7 komment

Címkék: anglia angolok warwick


A bejegyzés trackback címe:

https://hattyufalva.blog.hu/api/trackback/id/tr321506086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poros Julcsi 2009.11.10. 21:07:25

Az Yvonne nem francia név? Ha már nagyon-GBR. (Amúgy régóta van egy olyan sejtésem, hogy az igazi angolok a szívük mélyén valójában franciák.)

Vizipaci 2009.11.11. 19:18:09

Látom nem olyan rossz a felhozatal, legalább nem fogsz unatkozni :D

zozobra 2009.11.17. 05:48:13

boldog szuletesnapot a kedves szerzonek!

jajnemármegintkitalálninicket 2009.11.17. 09:55:26

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

És hé, a Lina lenne Eileen St. Claire???
:*

vincemate 2009.11.17. 12:44:12

@zozobra: köszi!
@jajnemármegintkitalálninicket:
Neked is! Mindazonáltal: mint korábban már utaltam rá, Eileen St. Claire a képzelet szüleménye, ráadásul nem is az enyémé, ugyebár... Lírai én, mint erről hamarosan írni szándékozom egy újabb könyvélmény kapcsán.

A Tesco parkolója viszont tényleg vicces, amikor üres.

jajnemármegintkitalálninicket 2009.11.18. 10:14:35

@vincemate:
Persze, h fiktív, de hasonlít arra a képre, amit én elképzeltem róla és kezdtem azt hinni, valósággá válik... Az Eileen amúgy jobb, mint a Gwendolyn, nem? :*
süti beállítások módosítása