HTML

Hattyúfalva

A következő három évet Hattyúfalva közelében, a University of Warwickon töltöm. Ha valami érdekessel találkozom, azt megírom. Vagy nem.

Amerika, London, Párizs

Nincs megjeleníthető elem

armyworm

Nincs megjeleníthető elem

Brighton

Nincs megjeleníthető elem

2008.09.18. 00:39 vincemate

4. Milyenek is az angolok általában... 2.

Még egy furcsaság. Minden stratfordi iskolában kötelező az egyenruha-viselés. Sajnos képet még nem tudtam róla csinálni, majd igyekszem, de azért elmesélem: kora délután az utcák tele lesznek egyenruhás gyerekekkel, és minden iskolának megvan a maga egyenruhája. A fiúk öltönyben, nyakkendőben (az is egyen), a zakójukon az iskola emblémájával, a lányok – leszámítva a rövid szoknya+harisnyát – ugyanígy; sőt, az egészen pici gyerekek is. Amikor Dave-et erről kérdeztem, hogy akkor szegény gyerekek hogy rosszalkodnak szünetben az udvaron, azt válaszolta, hogy anyuci este mos-vasal. Majd hozzátette, hogy ez azért van, mert ez így egyenlőbb: nem megy a versengés, hogy kinek trendibb a cucca.

Ebben biztos van igazság, de azért valahogy nagyon nem szerettem volna egyenruhában suliba járni.

 

2 komment

Címkék: anglia angolok stratford upon avon


A bejegyzés trackback címe:

https://hattyufalva.blog.hu/api/trackback/id/tr52668889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnarcili 2008.09.21. 12:48:22

Még piros és aranyba se?

bnc 2008.09.22. 17:02:30

nekem is volt egyenruham edinburgh-ban. bar nyakkendom nem. sotetkek szovetnadrag, fekete cipo, vilagoskek ing, szurke gyapju pulcsi.
amugy tenyleg jo otlet divatozas ellen. ugyanaz, mint mo-n a kopeny, csak kevesbe undorito.
süti beállítások módosítása